•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Informatii pentru persoane juridice

In vederea introducerii abonamentelor electronice pe cardul de transport ConnectCluj, avem placerea sa va oferim urmatoarele abonamente pentru angajatii dumneavoastra, cu posibilitatea administrarii convenabile a abonamentelor si a facturilor lunare.

Principalele Abonamentele Nominale disponibile in format electronic sunt:
  1. Abonament lunar Cj-N cu 120 calatorii, toate liniile - 122 lei/luna
  2. Abonament lunar Cj-N cu 60 calatorii, toate liniile - 90 lei/luna
  3. Abonament lunar Cj-N pe 2 linii, calatorii nelimitate - 122 lei/luna
  4. Abonament lunar Cj-N pe 1 linie, calatorii nelimitate - 90 lei/luna
  5. Abonament lunar Cj-N pe toate liniile, calatorii nelimitate - 177 lei/luna
  6. Abonament lunar metropolitan pentru localitățile din Zona Metropolitană Cluj + o linie de Cluj-Napoca, calatorii nelimitate - la tarifele stabilite, disponibile pe site-ul www.ctpcj.ro
Pe baza experientei anterioare si a posibilitatilor oferite de sistemul de ticketing, va prezentam urmatoarele variante de reincarcare si facturare a abonamentelor, in functie de numarul de angajati:

Cazul 1: Numar foarte mic de angajati si fiecare angajat isi reincarca personal cardul: angajatul va solicita facturarea pe firma in momentul achizitionarii abonamentului lunar si o va preda pentru decontare.

Cazul 2: Numar mic-mediu de angajati cu abonament: firma colecteaza lunar cardurile, le prezinta la Centrul de vanzare CTP si obtine factura pentru toate abonamentele solicitate.

Cazul 3: Numar mare de angajati cu abonament (peste 50 de angajati) sau daca nu se pot colecta lunar cardurile angajatilor (au mai multe puncte de lucru, lucreaza in schimburi sau alte motive). Incarcarea cardurilor se face pe perioada de 1 an, dar factura si plata se fac lunar la valoarea lunara a abonamentelor.

Mai multe informatii si documentele necesare:

Descarca informare carduri transport pentru firme

Descarca formular comanda abonamente electronice

Descarca regulile de utilizare a cardurilor de calatorie

Descarca cerere emitere CARD General
Accesări: 42325

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.