•   sugestii [at] ctpcj.ro
 •   0264-430917
 •   ANPC

Sistemul de ticketing

„Modernizarea și extinderea sistemului de transport public în comun în Zona Metropolitană Cluj-etapa I”

SISTEMUL DE VÂNZARE ȘI TAXARE AUTOMATĂ A TITLURILOR DE CĂLĂTORIE

Este un sistem complex bazat pe utilizarea cardului contactless ca suport pentru achiziționarea și validarea titlurilor de călătorie în rețeaua de transport public din Zona Metropolitană Cluj. Sistemul este alcătuit din 61 automate stradale pentru vânzarea titlurilor de călătorie, sistem de validare în mijloacele de transport și în stații, centre de vânzare și panouri de informare a călătorilor. Automatele dispun de camere de supraveghere și sisteme de securitate și alarmare.


Panoul frontal al automatului


Panoul frontal al automatului
FUNCȚIILE AUTOMATULUI DE VÂNZARE

Automatul stradal permite achiziționarea biletelor de hârtie și a titlurilor de călătorie electronice încărcate pe cardul contactless. Meniul este sugestiv, ghidând călătorii prin toți pașii necesari finalizării cu succes a cumpărării titlului de călătorie dorit. Aceștia au acces la următoarele funcții ale automatului:

 • Alegerea titlului tarifar dorit și a modalității de plată utilizând ecranul tactil al automatului
 • Plata cu monezi, bancnote sau card bancar
 • Ridicare rest, bilet, card și chitanță nefiscală
 • Citire/Scriere card de transport

Instrucțiuni

Pentru a achizitiona titlul de calatorie dorit apasati ferm pe ecranul tactil al automatului alegand butonul corespunzator actiunii dorite (nu este suficienta atingerea acestuia, ci trebuie apasat). Pentru incarcarea cardului cu titlul de calatorie electronic urmati cu atentie urmatorii pasi:
 1. Alegeti optiunea „Reincarcare Card”
 2. Va autentificati introducand codul PIN si apropiati cardul de zona marcata cu contactless . Codul PIN initial este 1234, poate fi modificat ulterior.
 3. Indepartati cardul de cititorul de carduri.
 4. Alegeti titlul de calatorie dorit parcurgand meniul automatului.
 5. Efectuati plata.
 6. Reapropiati cardul de transport de zona marcata cu contactless pentru incarcarea titlului de calatorie pe card. Cardul se mentine in zona marcata pana la afisarea mesajului „Succes. Informatiile au fost scrise cu succes. Indepartati cardul.”
 7. Ridicați restul si chitanța nefiscala daca este cazul.
Accesări: 61799

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.