•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917

Bilete prin 24pay

Aplicația 24pay permite plata transportului în comun prin intermediul cardului bancar

Aplicația 24pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play sau App Store:
Acum pe Google Play Acum pe App Store

Pentru utilizarea aplicației, este necesară inrolarea inițială a unui card bancar Visa/Mastercard, plățile pentru achiziția biletului  fiind derulate prin soluția de plată cu card oferită de Banca Transilvania.

Mijloacele de transport sunt dotate cu afise unde se gaseste codul QR disponibil pentru scanare, Tag NFC pentru dispozitivele care au aceasta capabilitate si codul de cumparare manual.
Titlurile de călătorie vor putea fi achiziționate prin accesarea secțiunii ”Transport Public” din aplicația 24pay și scanarea codului QR sau, dacă telefonul este echipat cu tehnologia NFC, prin apropierea de eticheta cu simbolul NFC, de pe afișele montate în stații și mijloacele de transport în comun sau prin tastarea codului de 4 cifre de pe afișul 24pay, urmând a se afișa lista de bilete disponibile, se va alege titlul de calatorie dorit si dupa confirmarea clientului, titlul de calatorie este achizitionat instant si sigur.
Accesări: 58095

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.