•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Bilete prin 24pay

Aplicația 24pay permite plata transportului în comun prin intermediul cardului bancar


Informații complete privind achiziționarea și utilizarea titlurilor de călătorie CTP găsiți AICI  .
Aplicația 24pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play sau App Store:
Acum pe Google Play Acum pe App Store

Pentru utilizarea aplicației, este necesară inrolarea inițială a unui card bancar Visa/Mastercard, plățile pentru achiziția biletului  fiind derulate prin soluția de plată cu card oferită de Banca Transilvania.

Titlurile de călătorie vor putea fi achiziționate prin accesarea secțiunii ”Transport Public” din aplicația 24pay și urmând a se afișa lista de bilete disponibile, se va alege titlul de călătorie dorit și după confirmarea clientului, titlul de călătorie este achiziționat instant și sigur.
Accesări: 64783

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.