•   sugestii [at] ctpcj.ro
 •   0264-430917
 •   ANPC

Urban lines

About The Author

Super User

Super User

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet.

Want to reach this author? |
Written by Super User

Lista Liniilor de transport în comun pe care vor fi afișate desenele realizate în cadrul Concursului de desene „Mascota zâmbăreaţă CTP” ediţia a II-a 2017


Nr. Denumire unitate de învăţământ Linia de transport în comun care circulă în zona unitaţii de învăţământ
1. Seminarul Teologic Ortodox Cluj-Napoca 35
2. Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” 30
3. Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” 36 B
4. Liceul Teoretic „Lucian Blaga” 33
5. Liceul Tehnologic „Ştefan Pascu” Apahida M41
6. Liceul Teoretic Baptist Emanuel 101
7. Colegiul Naţional „George Bariţiu” 101
8. Colegiul de Muzică „Sigismund Toduţă” 35
9. Liceul Unitarian „Janos Zsigmond” 24B
10. Şcoala Gimnazială Luna de Sus M23
11. Şcoala Gimnazială „Nicolae Titulescu” 3
12. Şcoala Gimnazială „Iuliu Haţieganu” 6
13. Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” 39
14. Şcoala Gimnazială „Alexandru Bohăţiel” Vultureni M39
15. Şcoala Gimnazială Specială pt. Deficienţi de auz „Kozmutza Flora” 37 / 38
16. Şcoala Gimnazială „Alexandru Vaida-Voevod” 47
17. Şcoala Gimnazială Răchiţele 25
18. Grădiniţa cu p.p. „Bambi” 24B
19. Grădiniţa cu p.p. „Flori de tei” 5
20. Grădiniţa cu p.p. „Micul Print” 3
21. Grădiniţa cu p.p. „Dumbrava Minunată” 25
22. Grădiniţa cu p.p. „Degeţica” 5

Compania de Transport Public, alături de Primăria municipiului Cluj-Napoca şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, anunţă lansarea ediţiei a doua a deja îndrăgitului concurs pentru copii şi elevi, Mascota Zâmbăreaţă a CTP.

La fel ca şi anul trecut, pot participa prescolarii şi elevii din clasele primare din municipiul Cluj-Napoca şi din Zona Metropolitană. Perioada de transmitere a desenelor la secretariatul Inspectoratului Şcolar Judeţean este de 10- 26 mai. Preşcolarii şi elevii sunt invitaţi să creeze o nouă mascotă pentru Compania de Transport Public Cluj-Napoca, fie sub forma unei feţe zâmbitoare, fie a unui autobuz simpatic. Premiul întâi oferit de CTP este în valoare de 250 de lei, premiul II de 200 de lei, iar premiul III de 150. Se oferă şi trei menţiuni de 100 de lei.

Detalii şi informaţii suplimentare se pot obţine pe site-ul CTP www.ctpcj.ro sau la tel. 0264. 430.917.

Urăm succes tuturor copiilor participanţi şi le reamintim că desenele lor vor fi expuse în 1 Iunie, de Ziua Copilului, într-o expoziţie mobilă care se va plimba prin municipiu şi in întreaga Zonă Metropolitană, mai multe mijloace de transport ale CTP fiind transformate în mici galerii de artă, câte unul pentru fiecare instituţie de învăţământ participantă.

Descarca aici regulamentul si documentele necesare pentru participarea la concurs.

Written by Super User

Campania “DONEAZA SANGE, FII EROU !” organizata de OSM Cluj se desfăşoară în perioada 9-13 mai la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca de pe strada Nicolae Bălcescu nr.18 (la colț cu str.Paris).
Orar: 7:30-13:00

Ce condiţii trebuie să îndeplineşti ca să poţi dona sânge?
Oricine poate dona sânge, dar pentru că ne preocupă sănătatea ta atât după actul de donare, cât şi a primitorului, trebuie să indeplinesti anumite condiţii:
– donatorii trebuie să aibă la ei actul de identitate;
– să mănânce dimineață un mic dejun ușor fără grăsimi;
– vârsta 18-60 ani;
– stare generală de sănătate bună;
– greutate corespunzătoare femei>55kg, bărbați>60kg;
– să nu fi avut hepatită, TBC sau alte boli infecțioase;
– să nu fie alergic;
– să nu fie răcit;
– să nu fie sub tratament medicamentos;
– să nu aibă tensiune arterială >180/100 mmHg;
– să nu fie în perioada ciclului menstrual;
– să nu fie sub tratament anticoncepțional;
– să nu fi suferit în ultimele luni intervenții chirurgicale;
– să fie odihnit;
– să nu fie după tură de noapte la serviciu;
– să nu fi consumat alcool în ultimele 72 ore;
– să nu fi mâncat grăsimi în ultimele 24 ore;
– să nu fie în pensie de boală (indiferent de diagnostic);
– să nu te fi vaccinat în ultimele 2 săptămâni;

Facilităţile donatorului de sânge:
– Primeşte 7 bonuri de masă cu care va putea face cumpărături în orice magazin care acceptă bonuri de masă.
– Următoarele analize de sânge sunt gratuite:
* Hepatită B şi C
* HIV (SIDA)
* VDRL (Sifilis)
* HTLV (Leucemie)
* Hemoglobină
* Grup (A, B, O, AB), Rh (D)
* Anticorpi antieritrocitari (pentru fetele cu Rh – )
– Primeşte o adeverinţă pentru:
* Reducere de 50% pentru transportul în comun - CTP CLUJ-NAPOCA S.A. pentru 1 lună. Abonamentele disponibile sunt: reducere 50% pe 1 Linie, reducere 50% pe 2 Linii sau 50% reducere pe Toate Liniile - la alegerea donatorului.
* 1 zi liberă

Bine de ştiut şi de reţinut:
– nu există substitut pentru sângele uman
– sângele donat are o durată de viață limitată (de aceea este important să donezi constant)
– o unitate de sânge recoltată de la un donator (420 ml) poate salva 3 vieți
– cineva are nevoie de sânge o dată la 3 secunde
– doar 2% din populația României donează sânge, deși este estimat că aproximativ 60% din populația țării va avea nevoie, la un moment dat, de minim o transfuzie de sânge
– nu te costă nimic
– scade riscul de a dezvolta anumite forme de cancer
– scade riscul de producere a infarctului miocardic acut
– este un act umanitar
Written by Super User

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE
INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN CLUJ

"NU TRECE DINCOLO!" este campania Poliției Române pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicați pietonii, care se va derula în perioada aprilie – noiembrie a.c..

Scopul campaniei este prevenirea victimizării pietonilor prin accidente de circulaţie.

La data de 1 mai a.c., la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, a avut loc conferința de lansare a campaniei pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicați pietonii - ,,NU TRECE DINCOLO!”.
Written by Super User

Termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului www.ctpcj.ro sunt aplicabile pentru toţi utilizatorii. Va rugăm sa citiţi cu atenţie Termenii si condiţiile de utilizare ale acestui site prezentate mai jos. Accesul / vizitarea acestui site de către dumneavoastră se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceştia şi reprezintă întreaga înţelegere (contractul) dintre părţi.

  1. Informaţii despre site 

Compania de Transport Public Cluj-Napoca (numită în continuare CTP) cu sediul în Cluj-Napoca, B-dul. 21Decembrie 1989, nr. 128-130, înregistrată la Registrul Comerţului cu numarul J12/66/1991, C.I.F. RO 201195, are calitatea de autor / proprietar / administrator al site-ului www.ctpcj.ro. www.ctpcj.ro este site-ul oficial al CTP şi este destinat asigurării unei mai mari transparenţe şi bunei înţelegeri a activităţii CTP. www.ctpcj.ro cuprinde informaţii despre CTP şi activitatea curentă a acesteia.

  2. Proprietatea intelectuală

Conţinutul şi design-ul  www.ctpcj.ro, cât şi bazele de date accesibile prin intermediul său, sunt proprietatea CTP care este autorul site-ului şi sunt protejate prin legislaţia română în vigoare cu privire la drepturile de autor şi drepturile conexe. In cazul informaţiilor şi conţinutului postat de utilizatori înregistraţi sau terţe părţi ori parteneri pe site-ul  www.ctpcj.ro, dreptul de autor şi responsabilitatea asupra acestora aparţin in totalitate celor care au publicat acele informaţii. În cazul conţinutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor încheiate, acestea sunt identificate prin menţionarea numelui partenerului lângă textul sau imaginea respectivă.

Continutul  www.ctpcj.ro se adresează pentru utilizarea dumneavoastră personală, iar acţiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din parteaCTP:
a. indepărtarea insemnelor care identifica dreptul de autor al www.ctpcj.ro asupra conţinutului;
b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea în orice mod sau formă, precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea conţinutului, în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea CTP
c. reproducerea sau stocarea conţinutului, precum şi trimiterea acestui conţinut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informaţiei, dacă scopul acestei activităţi este unul comercial.

Este interzisă orice utilizare a conţinutului www.ctpcj.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislaţia în vigoare. Cererile de utilizare a conţinutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

In condiţiile în care consideraţi că un anumit conţinut aflat pe site-ul www.ctpcj.ro încalcă drepturile dumneavoastră de proprietate intelectuală, dreptul la viaţa privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteţi rugat să trimiteţi un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. în care să semnalaţi aceste aspecte pentru a permite administratorilor site-ului să acţioneze în conformitate cu dispoziţiile legale.

  3. Modificări ale continuţului site-ului şi ale Termenilor şi condiţiilor de utilizare

CTP în calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.ctpcj.ro îşi rezervă dreptul de a schimba si actualiza în orice moment conţinutul acestui site, precum şi Termenii si conditiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. Datorita acestui fapt, vă rugăm sa vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii si condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi. Continuarea utilizării site-ului după efectuarea acestor modificări presupune acceptarea în totalitate a acestor modificări.

  4. Navigare şi responsabilităţi

Navigarea pe site-ul www.ctpcj.ro nu este condiţionata. Accesul dumneavoastra la serviciul de Newsletter necesita înregistrarea dumneavoastră cu o adresa validă de e-mail.

Utilizatorul foloseşte site-ul www.ctpcj.ro pe riscul propriu. CTP nu este responsabil pentru daune directe sau indirecte şi în special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultate din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Conţinutul site-ului este prezentat fără nici o garanţie, de nicio natură.

Informaţiile asupra produselor, serviciilor şi preţurilor acestora corespund la momentul redactării lor sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ şi deci nu sunt şi nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală a produselor şi serviciilor oferite de CTP. Erori sau omisiuni pot interveni.

Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe site.

Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, utilizatorii acceptă ca CTP va fi absolvit de orice răspundere. Informaţia oferită:
- este exclusiv de natură generală;
- nu este în mod obligatoriu atotcuprinzătoare, completă, corectă sau actualizată;
- poate conţine legături web spre alte site-uri asupra conţinutului cărora CTP nu deţine nici un control şi pentru care nu îşi asumă nici o responsabilitate.

CTP îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul conţinut al www.ctpcj.ro.

  5. Viaţa privată şi informaţii colectate

www.ctpcj.ro respectă legislaţia română în vigoare, în speţă Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

In cazul solicitărilor de date sau a sesizărilor, datele oferite de dumneavoastră sunt importante pentru respectarea prevederilor legislative în domeniu. Sesizările anonime nu sunt tratate, fiind automat clasate. De asemenea datele sunt importante pentru informarea utilizatorilor cu privire la noile ştiri apărute, participarea la concursuri ori participarea la campanii promoţionale desfăşurate de CTP.

In momentul în care primim informaţiile transmise de dumneavoastră, vă garantăm că vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia română în vigoare.

CTP nu va dezvălui nici un fel de informaţie identificabilă personal despre utilizatorii săi către terţe părţi fără a primi mai întâi consimţământul expres al utilizatorilor în această privinţă. In acelaşi timp, CTP poate dezvălui informaţii identificabile personal atunci când legea prevede expres acest lucru, când sunt cerute de o autoritate competentă sau când acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor şi intereselor CTP. In concluzie, atunci când accesaţi www.ctpcj.ro şi sunteţi rugat să ne dezvăluiţi informaţii despre dumneavoastră, veţi dezvălui aceste informaţii doar CTP, cu excepţia cazului când serviciul sau informaţia respectivă este oferită în parteneriat cu un alt site sau serviciu.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, la CTP.

  6. Mesaje comerciale nesolicitate

www.ctpcj.ro vă dă posibilitatea abonării la newsletter-ul nostru prin simpla introducere a adresei dumneavoastra de e-mail. De asemenea, veţi avea posibilitatea să vă dezabonaţi în orice moment de la acest newsletter, atat printr-un link din fiecare email trimis, cât şi pe pagina de pe www.ctpcj.ro. Pentru orice probleme tehnice legate de mesajele trimise de www.ctpcj.ro, vă rugăm să trimiteţi un e-mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. şi vom rezolva problema cât de curând posibil.

  7. Publicitatea şi conţinutul furnizat de alte părţi

Anumite părţi ale conţinutului publicat pe www.ctpcj.ro pot fi furnizate de terţe persoane cu care CTP are relaţii contractuale în acest sens. De asemenea, în interiorul conţinutului www.ctpcj.ro pot fi incluse secţiuni publicitare în care se vor afiţa mesaje publicitare ale unor terţe persoane. www.ctpcj.ro nu este responsabil în nici o măsură asupra conţinutului furnizat de terţe persoane, indiferent că acesta este publicitar sau nu. De asemenea, www.ctpcj.ro nu este responsabil de conţinutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul său. Atunci când accesaţi aceste site-uri, vă aflaţi implicit în afara site-ul www.ctpcj.ro şi aveţi obligaţia de a respecta termenii şi condiţiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.


Aceste reguli sunt în conformitate cu legislaţia română în vigoare. Incălcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor CTP şi poate atrage răspunderea civilă, contravenţională sau, după caz, penală a persoanei în culpă. Conflictele apărute în legătură cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre soluţionare instanţelor judecătoreşti.
Written by Super User

Subvenții și indicatori de performanță

Written by Super User

Hotărârea Adunării Generale a Acţionarului unic al Companiei de Transport Public Cluj-Napoca SA nr. 1 din 14.03.2019 - Planul de administrare

Written by Super User

Raportul Consiliului de administrație al Companiei de Transport Public Cluj-Napoca SA pe anul 2018

Written by Super User

Raportul auditorului financiar independent asupra situatiilor financiare

Written by Super User

Raportul Consiliului de administrație al Companiei de Transport Public Cluj-Napoca SA pe anul 2017

Written by Super User

Procedura operationala

Written by Super User

Plan de integritate

Written by Super User

Codul de etica

Written by Super User

Raportul Consiliului de administrație al Companiei de Transport Public Cluj-Napoca SA pe sem.II si pe întreg anul 2016 aprobat în ședința AGA din 30.03.2017

Written by Super User

Hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acţionarului unic al Companiei de Transport Public Local Cluj-Napoca SA nr. 1 din 10.03.2016 - Planul de administrare

Written by Super User

Hotărârea Consiliului de Administraţie a societăţii Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA consemnată în Procesul-verbal nr. 7 din 10.05.2016 - Situatiile financiare 2015

Written by Super User

Hotărârea Consiliului de Administraţie a societăţii Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA consemnata în Procesul-verbal nr. 3 din 01.02.2016 - Proiectul Bugetului de venituri si cheltuieli

Written by Super User

Hotărârea Adunarii Generale Extraordinare a Actionarului unic al Companiei de Transport Public Local Cluj-Napoca SA nr. 1 din 21.03.2016

Written by Super User

Raportul aduditorului financiar independent asupra situatiilor financiare intocmite la 31.12.2015

Written by Super User

Raportul pe anul 2016 al Comitetului de nominalizare si remunerare al Consiliului de administratie al CTP Cluj-Napoca

Written by Super User

Situațiile financiare ale Companiei de Transport Public Cluj-Napoca la 6 luni, anul 2015

Written by Super User

Hotărârea nr.1 a Consiliului de Administratie a societatii Compania de Transport Public Local Cluj-Napoca SA consemnanta in Procesul Verbal nr.5 din 08.05.2015

Written by Super User

Politica anti-mita CTP Cluj-Napoca

Written by Super User

Hotărârea nr.1 a Consiliului de Administratie a societatii Compania de Transport Public Local Cluj-Napoca SA consemnanta in Procesul Verbal din 05.02.2015

Written by Super User

Hotărârea nr.1 a Consiliului de Administratie a societatii Compania de Transport Public Local Cluj-Napoca SA consemnanta in Procesul Verbal din 05.02.2015

Written by Super User

Hotărârile Consiliului de Administraţie al CTP Cluj-Napoca SA

Written by Super User

Situațiile financiare ale Companiei de Transport Public Cluj-Napoca la 6 luni, anul 2014

Written by Super User

  I. Consideratii generale

Tramvaiul este un mijloc de transport în comun ecologic, de mare capacitate (peste 12.000 călători/oră şi sens), în condiţii de eficienţă şi economicitate (costuri de exploatare mai mici cu 30 % faţă de celelalte mijloace consacrate ale transportului în comun).
Din punct de vedere al utilizării străzii, acesta ocupă o suprafaţă specifică mai mică decât celelalte tipuri de mijloace de transport (traseu echivalent = 1,9).
Totodată, transportul urban cu tramvaie se poate adapta la fluxurile variabile de călători (funcţie de orele de vârf), prin adăugarea/reducerea numărului de vagoane la o garnitură fără implicarea personalului de deservire suplimentar.
Confortul pasagerilor este superior şi mai sigur, datorită mersului lin pe şine, fără a fi influenţat de starea tehnică a sistemului rutier adiacent, precum şi datorită acceleraţiei controlate şi a celor trei sisteme de frânare pe care le are în componenţă.
Prin introducerea transportului urban de călători CU TRAMVAIE, s-au creat premizele compensării unor inconveniente generale constatate în timp, astfel:
- saturarea capacităţii de trafic a tramei stradale, ca urmare a creşterii continue a fluxurilor de călători şi a gradului de motorizare;
- creşterea, în consecinţă, a timpului afectat deplasării cu mijloace de transport;
- creşterea consumului de combustibil şi de energie, ce poate să apară datorită apariţiei suprasarcinilor în reţea ;
- creşterea cheltuielilor de exploatare pentru înlăturarea defecţiunilor mijloacelor de transport în comun, datorate supraâncărcării acestora ;
- sporirea numărului de călători neplătitori, datorită aglomeraţiei ;
- pierderi potenţiale, prin activităţi creative şi productive nerealizate, datorate întârzierilor la program a publicului călător activ ;
- sporirea procentului, din bugetul de timp al fiecărui cetăţean afectat de transport în general şi de cel în comun în special, în dauna altor activităţi utile (odihnă, recreere) şi cu repercursiuni asupra capacităţilor creative ( ETC. )
.

Written by Super User

În prezent, flota CTP este compusă din 251 de autobuze, 9 microbuze, 112 troleibuze, 41 de autobuze electrice și 26 de tramvaie. Acesta deservesc 60 de linii de transport din oraș, și acoperă o distanță totală de 421 de kilometri. De asemenea, sunt deservite cu 26 de linii de transport și comunele Florești (6 linii), Baciu (5 linii), Chinteni (4 linii), Apahida (7 linii), Feleac (3 linii) și Ciurila (1 linie), un total de 328 de kilometri.

Anul trecut, în primele 11 luni ale anului, în Cluj-Napoca au fost realizate 160.791.221 de călătorii cu mijloacele de transport în comun ale companiei, estimarea CTP pentru tot anul fiind de 192.900.000 de călătorii. De asemenea, în perioada menționată, peste 17.000.000 de călătorii au fost înregistrate în zona metropolitană deservită de CTP.

Written by Super User

Excelența Sa, Jean-Hubert Lebet, ambasadorul Elveţiei în România, s-a declarat a fi plăcut impresionat de baza materială a Companiei de Transpot Public (CTP), de organizarea și eficiența serviciului public de transport metropolitan clujean și, mai ales, de faptul că anual CTP obține profit.

Așa după cum a subliniat și Excelența Sa, o asemenea performanță managerială este remarcabilă, în condițiile în care este cunoscut faptul că în multe orașe românești, de talia Clujului, sau metropole mult mai mari din Occident, transportul public de persoane funcționează pe pierdere.

Written by Super User

Experţii de la Bruxelles ai Studiului de mobilitate în transportul urban în comun pe polii de creştere naţionali consideră Compania de Transport Public Cluj Napoca un model al transportului public de persoane urban şi metropolitan din România. În acest sens, experţii europeni arată că CTP este un model verificat şi consacrat la nivel naţional, la următoarele capitole:

 • modernizare şi dezvoltare sistem de transport public de persoane
 • accesare şi implementare fonduri europene
 • management al resurselor şi eficienţă economică
 • înfiinţarea Asociaţiei metropolitane şi extinderea sistemului de transport public metropolitan
 • transformarea regiei în societate pe acţiuni
 • soluţiile în infrastructură, cu precădere în ceea ce priveşte tramvaiul şi introducerea autobuzelor electrice
 • implementarea sistemului de ticketing. În ceea ce priveşte acest din urmă aspect, experţii de la Bruxelles au organizat la Cluj o sesiune de analiză comparativă a sistemelor de ticketing implementate în polii de creştere Timişoara şi Cluj Napoca. În urma acestei analize a profesioniştilor a reieşit faptul că sistemul de ticketing din Cluj Napoca este net superior celui din Timişoara la toate capitolele.
Written by Super User

TRANZY - nouă aplicație de mobilitate urbană care integrează transportul public cu informații despre sistemul Cluj Bike

Primăria municipiului Cluj-Napoca alături de Compania de Transport Public continuă procesele de digitalizare și utilizare a tehnologiilor actuale pentru a îmbunătăți experiența călătorilor. Începând de astăzi, suita de instrumente inteligente dedicate serviciului public de transport urban din Cluj-Napoca este completată de o nouă aplicație de mobil, TRANZY.

Written by Super User

Feature

În atenția PENSIONARILOR și a PERSOANELOR VÂRSTNICE cu domiciliul ȋn Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. invită toţi pensionarii și persoanele vârstnice cu domiciliul ȋn Cluj-Napoca la Centrele de vânzare carduri și la Automatele din staţii pentru emiterea Abonamentelor pentru anul 2023. Deoarece abonamentele actuale expiră la 31.12.2022, vă rugăm să solicitaţi din timp Abonamentele pe anul 2023.

Written by Super User

Feature

Informații importante

- De la Automate se prelungește același tip de abonament care există pe card, cu maxim 1 lună înainte de expirare (de la 01.12.2022 până la 31.12.2022).
- După expirarea abonamentului de pe card (după 01.01.2023) nu se va mai putea prelungi de la automate, doar de la Centrele de vânzare carduri.
- Este responsabilitatea pensionarului de a solicita pe proprie răspundere abonamentul pe anul 2023 numai dacă îndeplinește condițiile de gratuitate.

Written by Super User

Feature

IN ATENTIA PENSIONARILOR SI A PERSOANELOR VARSTNICE

Compania de Trasport Public Cluj-Napoca S.A. anunta ca incepand cu data de 16.11.2020 se vor eliberara abonamentele pentru transportul public in comun pentru persoanele varstnice, pensionarii cu domiciliul in municipiul Cluj-Napoca si cetatenii de onoare ai municipiului Cluj-Napoca, valabile pentru anul 2021.

Written by Super User

Feature

ÎN ATENȚIA PERSOANELOR CARE BENEFICIAZĂ DE TRANSPORT URBAN GRATUIT PE BAZA L118/1990, L189/2000 și OUG 214/1999 ȘI A PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI - Abonamente de transport pe anul 2024

Compania de Trasport Public Cluj-Napoca S.A. anunță că începând cu data de 08.11.2023 se vor elibera abonamentele pentru transportul public în comun, valabile pentru anul 2024, pentru următoarele categorii de călători:
Written by Super User

Feature

IN ATENTIA PERSOANELOR CARE BENEFICIAZA DE TRANSPORT URBAN GRATUIT PE BAZA L118/1990, L189/2000 si OUG 214/1999 SI A PERSOANELOR CU DIZABILITATI - Abonamente de transport pe anul 2022

Compania de Trasport Public Cluj-Napoca S.A. anunta ca incepand cu data de 08.11.2021 se vor eliberara abonamentele pentru transportul public in comun, valabile pentru anul 2022, pentru urmatoarele categorii de calatori:
Written by Super User

Feature

ÎN ATENȚIA PENSIONARILOR ȘI A PERSOANELOR VÂRSTNICE cu domiciliul în comunele Apahida, Baciu, Feleacu și Florești

Compania de Trasport Public Cluj-Napoca S.A. anunță ca începând cu data de 18.11.2022 se vor eliberara abonamentele pentru transportul public în comun pentru persoanele vârstnice și pensionarii cu domiciliul în comunele APAHIDA, BACIU, FLOREȘTI și FELEACU valabile pentru anul 2023.

Written by Super User

Feature

IN ATENTIA PENSIONARILOR SI A PERSOANELOR VARSTNICE cu domiciliul in Cluj-Napoca si comunele Apahida, Baciu, Feleacu si Floresti

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. anunta ca pentru a beneficia de abonamentul gratuit la transportul public pe anul 2022, pensionarii si cetatenii de onoare cu domiciliul in municipiul Cluj-Napoca precum si pensionarii din comunele Apahida, Baciu, Feleacu si Floresti sunt asteptati la Centrele de vanzare carduri pentru reincarcarea abonamentelor gratuite..

Written by Super User

Feature

IN ATENTIA PENSIONARILOR SI A PERSOANELOR VARSTNICE

Compania de Trasport Public Cluj-Napoca S.A. anunta ca incepand cu data de 08.11.2021 se vor eliberara abonamentele pentru transportul public in comun pentru persoanele varstnice, pensionarii cu domiciliul in municipiul Cluj-Napoca si cetatenii de onoare ai municipiului Cluj-Napoca, valabile pentru anul 2022.

Written by Super User

Feature

Compania de Trasport Public Cluj-Napoca S.A. anunţă ca ȋncepând cu data de 0️⃣1️⃣.0️⃣2️⃣.2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ Primăria Florești elimină necesitatea Adeverințelor de la primărie pentru obținerea abonamentele gratuite și cu reducere pentru pensionari, donatori onorifici de sânge și studenţi cu domiciliul stabil ȋn COMUNA FLOREŞTI.
Written by Super User

Feature

Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. invită ȋncepând cu data de 08.11.2023 toţi veteranii și văduvele de război, luptătorii pentru Victoria Revoluției din Decembrie 1989 și urmașii eroilor martiri, cu domiciliul ȋn Cluj-Napoca, pentru emiterea abonamentelor de transport pe anul 2024, conform Hotărârii Consiliului Local Cluj-Napoca nr. 82/02.02.2023.
Written by Super User

Feature

Studenţii, masteranzii și doctoranzii cu vârsta sub 30 de ani, înscriși la U.T.C.N.- UNIVERSITATEA TEHNICĂ DIN CLUJ-NAPOCA, învățământ cu frecvență, pot obţine abonamentele de transport gratuite, valabile pe toate liniile din Cluj-Napoca, direct de la Centrele de vânzare carduri ale Companiei de Transport Public Cluj-Napoca S.A.
Written by Super User

Feature

Primăria Municipului Cluj-Napoca și Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A anunţă că s-au majorat plafoanele de la care pensionarii au dreptul la abonament gratuit și invită pensionarii, persoanele peste 70 de ani și cetățenii de onoare la Centrele de vânzare carduri C.T.P. pentru ridicarea Abonamentelor de transport gratuite, pentru anul 2024.
Written by Super User

Feature

Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. invită ȋncepând cu data de 08.11.2023 toţi pensionarii, persoanele vârstnice și cetăţenii de onoare cu domiciliul ȋn Cluj-Napoca la Centrele de vânzare carduri pentru emiterea Abonamentelor de transport pentru anul 2024.
Written by Super User

Feature

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. vă aduce la cunoștință că veteranii și văduvele de război, luptătorii pentru Victoria Revoluției din Decembrie 1989 și urmașii eroilor martiri, cu domiciliul ȋn Cluj-Napoca, au dreptul la transport urban gratuit cu mijloacele de transport ȋn comun, conform Hotărârii Consiliului Local Cluj-Napoca nr. 82/02.02.2023

Written by Super User

Feature

ÎN ATENȚIA PENSIONARILOR ȘI A PERSOANELOR VÂRSTNICE cu domiciliul în Cluj Napoca

Începand cu data de 10.11.2022 pensionarii și persoanele vârstnice cu domiciliul în Cluj-Napoca sunt invitate pentru emiterea abonamentelor de transport pentru anul 2023. Vă rugăm să ridicați Abonamentele pe anul 2023 până la 31.12.2022, pentru a evita aglomerația de la Centrele de vânzare și pentru a nu circula fără abonament valabil.

Written by Super User

Feature

În atenția publicului călător !

Ca urmare a majorării prețurilor la carburanți, energie, materiale și piese de schimb în perioada octombrie 2018 – mai 2022, prin H.C.L nr. 460/07.06.2022 s-a aprobat modificarea prețurilor practicate de Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA pentru transportul urban de călători, începând cu data de 01.07.2022, după cum urmează:

Written by Super User

Feature

IN ATENTIA PENSIONARILOR SI A PERSOANELOR VARSTNICE

Compania de Trasport Public Cluj-Napoca S.A. anunta ca incepand cu data de 14.12.2020 se vor elibera abonamentele pentru transportul public in comun pentru persoanele varstnice si pensionarii cu domiciliul in comunele APAHIDA, BACIU si FLORESTI valabile pentru anul 2021..

Written by Super User

Feature

IN ATENTIA PENSIONARILOR SI A PERSOANELOR VARSTNICE

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. anunţă că pensionarii cu domiciliul stabil ȋn comuna FELEACU pot achizitiona abonamente cu reducere pentru transportul public Feleacu - Cluj-Napoca.

Written by Super User

Cumpărare BILETE DE HÂRTIE
1. Apăsați ferm butonul pentru cumpărare/alegere bilete, de pe ecranul automatului.
2. Selectați: Zona, Numărul de bilete și, opțional, tipărirea chitanței nefiscale.
3. Introduceți numerar sau alegeți „Plata cu card bancar”.

Cumpărare CARD NENOMINAL
1. Apăsați ferm butonul „CUMPARA CARD” de pe ecranul automatului.
2. Selectați titlul de călătorie nenominal dorit: Abonamente, Bilete electronice, Unități de timp sau Sumă fixă.
3. Selectați opțiunile dorite:Zona, Numărul de călătorii, Linii, Perioada, etc. Apăsați butonul „Continuati” când se solicită și, opțional, „Chitanta” pentru tipărirea chitanței nefiscale.
Written by Super User

In luna martie s-au deschis centrele de vanzare a cardurilor pentru transportul public, in urmatoarele locatii ale Primariilor de Cartier si ale Companiei de Transport Public:


 • 1.2.1. Primăria Iris Piata Liebcknecht nr.7-8
 • 1.2.2. Primăria Someseni Str. Traian Vuia nr.41
 • 1.2.3. Primăria Grigorescu Str. Alexandru Vlahuta nr.46-47
 • 1.2.4. Primăria Zorilor Str. Pasteur nr 60
 • 1.2.5. Primăria Cluj – Centrul de informare pentru cetăţeni Moţilor nr. 7
 • 1.2.6. Companiei de Transport Public - Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 79A
 • 1.2.7. Companiei de Transport Public- Piata 1 Mai

Written by Super User

Începând cu 01.03.2016 începe vânzarea cardurilor de călătorie pentru sistemul de ticketing în cadrul Biroului de Abonamente al Companiei de Transport Public de pe Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 79A. În luna martie se vor deschide şi celelalte Centre de vânzare în următoarele locaţii: Primăria Centrală, Primăria Grigorescu, Primăria Zorilor, Primăria Iris, Primăria Someşeni, Biroul de Abonamente CTP din Piaţa 1 Mai.

Written by Super User

CTP cere scuze călătorilor pentru eventualele neplăceri provocate de problemele tehnice apărute în procesul de emitere a titlurilor de călătorie la Automatele din Ticketing.
Written by Super User

Începând cu 09.09.2015 călătorii au posibilitatea de a achiziționa bilete de transport de la primul automat de vânzare a titlurilor de transport pus în funcțiune în Stația Someș. Automatele stradale pentru vânzarea cardurilor contactless și a biletelor de hârtie sunt componente ale sistemului de ticketing implementat la Cluj-Napoca de Primăria Cluj-Napoca și administrat de Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. Începând cu luna septembrie automatele vor fi puse treptat în funcțiune pentru vânzarea biletelor de călătorie pentru Cluj-Napoca și Zonele Metropolitane.
Written by Super User

Acum pe Google Play     Acum pe App Store

Aplicatia mobila dedicata transportului in comun din Cluj este dezvoltata pentru locuitori astfel incat acestia sa aiba posibilitatea sa afle detalii despre:
Written by Super User


Pentru eliberarea unui card contactless de calatorie, trebuie completata o cerere. Puteti descarca, tipari si apoi completa aceasta cerere acasa si o puteti prezenta la Centrul de vanzare CTP.

Descarca cerere emitere CARD General

Descarca cerere emitere CARD Pensionari

Descarca cerere emitere CARD Studenti

Descarca cerere emitere CARD Elevi
Written by Super User

Utilizati Automatele din statii pentru:
1. Achizitionarea si reincarcarea Cardurilor Nenominale cu Abonamente Nenominale, Bilete electronice si Portofel electronic.
2. Reincarcarea Cardurilor Nominale cu Abonamente Nominale, Bilete electronice si Portofel electronic
3. Achizitionarea biletelor de hartie
4. Consultarea Cardurilor
5.Prelungirea abonamentului existent pe card
Instructiuni pentru achizitionarea titlurilor de calatorie de la automate

Utilizati Validatoarele din statii pentru:
1. Validarea Cardurilor de transport , daca pe card este incarcat un tiltu de calatorie care permite acest lucru: Abonament pe linie (daca linia trece prin acea statie); Abonament pe toate liniile cu numar nelimitat de calatorii; Bilete de timp; Portofel electronic. Nu se pot valida in statie Abonamentele cu numar de calatorii si Biletele de 1 calatorie, care se valideaza doar in mijlocul de transport.
2. Consultarea Cardului de transport

Written by Super User

Cumpărare BILETE DE HÂRTIE
1. Apăsați ferm butonul pentru cumpărare/alegere bilete, de pe ecranul automatului.
2. Selectați: Zona, Numărul de bilete și, opțional, tipărirea chitanței nefiscale.
3. Introduceți numerar sau alegeți „Plata cu card bancar”.

Cumpărare CARD NENOMINAL
1. Apăsați ferm butonul „CUMPARA CARD” de pe ecranul automatului.
2. Selectați titlul de călătorie nenominal dorit: Abonamente, Bilete electronice, Unități de timp sau Sumă fixă.
3. Selectați opțiunile dorite:Zona, Numărul de călătorii, Linii, Perioada, etc. Apăsați butonul „Continuati” când se solicită și, opțional, „Chitanta” pentru tipărirea chitanței nefiscale.
Written by Super User


Zona Centrul de vanzare LocatiaLuni - MiercuriJoiVineriSamb-Dum
Centru CTP Carduri OPERA Statia Opera,
Pta Stefan cel Mare nr 16-17
06:00-21:30 06:00-21:30 06:00-21:30 Inchis
Primaria Centrala Str. Motilor nr. 7 08:30-16:15 08:30-18:15 08:30-16:15 Inchis
Memorandumului Sud Stația Memorandumului 06:00-21:30 06:00-21:30 06:00-21:30 Inchis
Centru / Marasti CTP Carduri Bd. 21 Decembrie Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 79A 06:00-21:00 06:00-21:00 06:00-21:00 Inchis
Marasti CTP Carduri ARTE PLASTICE Statia Arte Plastice,
str. Aurel Vlaicu nr. 3
05:30-21:30 05:30-21:30 05:30-21:30 Inchis
Manastur
CTP Bucium Statia Bucium 05:30-21:30 05:30-21:30 05:30-21:30 Inchis
CTP Carduri MINERVA Minerva,
în spate la McDonald's
06:00-21:30 06:00-21:30 06:00-21:30 Inchis
Primaria Manastur Str. Ion Mester nr. 10 Inchis temporar Inchis temporar Inchis temporar Inchis temporar
Zorilor Primaria Zorilor Str. Pasteur nr. 60 08:00-15:45 08:00-17:15 08:00-14:15 Inchis
Grigorescu Primaria Grigorescu Str. Alexandru Vlahuta nr.46-47 08:00-15:45 08:00-17:15 08:00-14:15 Inchis
Iris CTP Carduri P-ta 1 Mai Statia P-ta 1 Mai,
P-ta 1 Mai nr.4
07:30-15:30 07:30-15:30 07:30-15:30 Inchis
Gara CTP Carduri P-ta GARII SUD Statia P-ta Garii Sud (liniile 3,5,9,35),
P-ta Garii nr.3
06:00-21:30 06:00-21:30 06:00-21:30 Inchis
Biroul Relatii Clienti
(recuperare sume blocate la automate, modificari carduri)
Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 79A 07:30-15:30 07:30-15:30 07:30-15:30 Inchis
Written by Super User

Pentru solutionarea Cererilor, Reclamatiilor si Sugestiilor precum si pentru obtinerea Informatiilor privind Automatele, Validatoarele, Cardurile de transport si Abonamentele electronice ne puteti contacta astfel:

Written by Super User

Carduri de transport - TOP 10 ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Written by Super User

In vederea introducerii abonamentelor electronice pe cardul de transport ConnectCluj, avem placerea sa va oferim urmatoarele abonamente pentru angajatii dumneavoastra, cu posibilitatea administrarii convenabile a abonamentelor si a facturilor lunare.

Written by Super User

CTP cere scuze călătorilor pentru eventualele neplăceri provocate de problemele tehnice apărute în procesul de emitere a titlurilor de călătorie la Automatele din Ticketing.

În cazul în care călătorul nu primește rest de la automat, dar primește o dovadă pentru SUMA DE RECUPERAT NUMERAR LEI:

Written by Super User

„Modernizarea și extinderea sistemului de transport public în comun în Zona Metropolitană Cluj-etapa I”

SISTEMUL DE VÂNZARE ȘI TAXARE AUTOMATĂ A TITLURILOR DE CĂLĂTORIE

Este un sistem complex bazat pe utilizarea cardului contactless ca suport pentru achiziționarea și validarea titlurilor de călătorie în rețeaua de transport public din Zona Metropolitană Cluj. Sistemul este alcătuit din 61 automate stradale pentru vânzarea titlurilor de călătorie, sistem de validare în mijloacele de transport și în stații, centre de vânzare și panouri de informare a călătorilor. Automatele dispun de camere de supraveghere și sisteme de securitate și alarmare.

Written by Super User

To make this site work properly, we sometimes place small data files called cookies on your device. Most big websites do this too.

What are cookies?
A cookie is a small text file that a website saves on your computer or mobile device when you visit the site. It enables the website to remember your actions and preferences (such as login, language, font size and other display preferences) over a period of time, so you don’t have to keep re-entering them whenever you come back to the site or browse from one page to another.

How do we use cookies?
Through the use of cookies, you will have a better experience of visiting our website. In addition, certain basic activities require cookies. For example, we use cookies to:
 • visitor analysis to improve the online experience. Using Google Analytics software, we collect anonymous data about visits to our site, such as pages viewed;
 • to keep your preferences, for example, in what language to display the website pages;
 • information gathered through cookies are anonymous and will not be linked to personal data. CTP Cluj-Napoca does not send this information to any third party for their independent use;
 • if you choose to block cookies, you can limit the functionality of the website, for example forms.

How to control cookies?
You can control and/or delete cookies as you wish – for details, see aboutcookies.org. You can delete all cookies that are already on your computer and you can set most browsers to prevent them from being placed. If you do this, however, you may have to manually adjust some preferences every time you visit a site and some services and functionalities may not work.
Written by Joomla

Written by Super User

The terms and conditions of using the website www.ctpcj.ro are applicable to all users. We request you to read with attention the terms and conditions of use of this website, presented further.Both the access and visitation of this website by you is done by respecting the Terms and Conditions of use and implies your clear acceptance regarding these and implies the entire understanding (contract) between parts.

  1. Information about the website

The Public Transport Company Cluj-Napoca S.A (further named CTP) with its headquarters in Cluj-Napoca, B-dul. 21st December 1989, no. 128-130, registered at the Trade Register with the number J12/66/1991, C.I.F. RO 201195, has the quality of author, owner and administrator of the website www.ctpcj.ro. www.ctpcj.ro is the official website of CTP and has the objective to assure a greater transparency and a better understanding of CTP's activity. www.ctpcj.ro presents information regarding CTP and the current activity of the company.

  2. Intellectual Property

Both the content and the design of www.ctpcj.ro, together with the data base accessed through its help are CTP's property which is the creator of the website.

a) All the information published on the site by CTP (including, but without limitation to the data of the company, operating services on calendar dates, routes, lines, data for route design, stops features, stationary time within stops, details about movement between stops, articles, information, photos, audio files, banners) are protected by the incident legal dispositions: Law no. 8/1996 on copyright and related rights, Law no. 8/1996 on trademarks and geographical indications and Law no. 129/1992 on protection of designs and models, holders of the protected rights by law being CTP or, according to case, its suppliers of information.

b) It is forbidden to copy, reproduce, recompile, decompile, distribute, publish, display, modify, creation of components, products or services completely derived, and also any means of exploitation of the site's content, with the exception of display on the screen of a personal computer and printing or downloading, for personal and non-commercial purpose, of certain documents or information explicitly assigned for this purpose, with the condition of keeping unchanged all the elements that relate to intellectual property rights, other property rights and conditions of use for the documents or respective information.

c) Taking over information by publications or, according to case, websites can only be done in accordance with the terms agreed by CTP "taking over without costs of press materials can be done only within the limit of 500 signs, but without exceeding half of the article or news in question, thus ensuring free flow of information, and also the character of 'press review' sustained by the web pages in question. In a mandatory way, in these cases, you must cite the information source. Taking over more than what was previously set up can be done only in the conditions of an agreement, financial or of other nature, closed with the right holder".
The websites that overtake information from the website www.ctpcj.ro will cite the information source with a link towards the website, as it follows:
- In the news' text, citation will be done as it follows: in the first paragraph shall be expressly mentioned that the information source is CTP (eg: "according to CTP", "CTP informs" or any other equivalent form) and in the last paragraph of the news shall be mentioned "Integrally on www.ctpcjro" (or any other equivalent form), with link towards www.ctpcj.ro.

d) In the situation in which the user notices that a material published on the website www.ctpcj.ro infringes copyright or any other rights, it is asked to notify this in a message sent to CTP.

e) CTP, CTP's logo and www.ctpcj.ro belong to the Public Transport Company CLUJ-NAPOCA SA, none of them being able to be used without its written consent.

  3. Changes of website content and of the Terms and conditions of use

CTP, having the quality of author/owner/administrator of the website www.ctpcj.ro reserves its right to modify and update at any moment the respective information encountered on this website, and also the Terms and conditions of use, without any anticipated notification. For this reason, please visit this page periodically to review the terms and conditions you have agreed to follow. Continuing to use the website after the modifications were made implies total acceptance of these changes.

  4. Navigation and Responsibilities

Navigation on the website www.ctpcj.ro is not conditional. Your registration to the Newsletter service requires providing a valid email address.

The user utilizes the website www.ctpcj.ro at its own risk. CTP is not responsible for direct or indirect damages and especially for material damages, loss of data or program, financial losses, resulting from the access or use of this website. The contained information is presented without any warranty, of any nature.

The information regarding timetables, services and their prices are corresponding at the moment of their elaboration or of the several page updates of the website; these are provided only with an informational title and therefore are not and must not be considered as a contractual offer of the products and services offered by CTP. Errors or omissions can appear.

The administrator does not assume any responsibility for the situation in which some information is provided with delay, loss, deleted or can not be accessed on our servers for any reasons. Also it does not assume any responsibility for the repercussions that may arise from the loss, delay, or inaccuracy of the information published on the website.

Users can utilize the information from the website on their own responsibility, and in the situation of a damage generated from the use of services and information provided, the users admit that CTP will be exempt from any liability. The information presented:
- is only of general nature;
- is not mandatory all-encompassing, complete, correct or updated;
- can have web connections (links) to others websites over the content from which CTP holds no form of control and for which can not take any responsibility.

CTP holds its right to limit users' access for a part or the entire content of www.ctpcj.ro.

  5. Private Life and collected information

www.ctpcj.ro respect the valid Romanian legislation, more precisely the Law no. 677/2001 for the protection of individuals with regard to the processing of personal data and free movement of these data, modified and completed, and the Law no. 506/2004, law regarding processing of personal data and private life protection in the area of electronic communication.

In the situation of notifications of data or requests, the data presented by you are important for the compliance of legal provisions in this area. Anonymous notifications are not taken into consideration, being automatically ranked. Also, data are important for informing users with regard to the latest news published, information about contests or participation to promotional campaigns carried out by CTP.

In the moment you transmit your information, we assure you that we will make every effort to guaranty their security in our own systems, according to the standards imposed by the Romanian legislation in force.

CTP will not disclose any kind of personally identifiable information about its users to third parties without first receiving the categorical consent of users in this regard. In the same time, when the law expressly stipulates it, CTP can reveal personally identifiable information, when it is requested by a competent authority or when this is necessary to protect the rights and interests of CTP. In conclusion, when you access www.ctpcj.ro and you are asked to disclose information, you will provide these information only to CTP, with the exemption of the situation in which the service or the information is offered in partnership with another website or another service.

According to the Law no. 677/2001, you benefit of right access, intervention over data, right to not be submitted to an individual decision and right to address to the court. In the same time, you have the right to oppose towards processing of personal data and request their removal. For exercising these rights, you can address a written request , dated and signed, at CTP's headquarters.

  6. Unsolicited commercial messages

www.ctpcj.ro gives the possibility to subscribe to our newsletter by introducing your email address.Also, you have the possibility to unsubscribe at any moment from this service, both through a link from every email sent, an well as from the page www.ctpcj.ro. For any issues related to the messages sent by www.ctpcj.ro, please send an email to sugestii [at] ctpcj.ro and we will try to seek a solution to the issue as soon as possible.

  7. Advertising and the content provided by other parts

Some parts of the published content on www.ctpcj.ro may be provided by third institutions / persons with which CTP has contractual relationships in this direction. Also, inside www.ctpcj.ro can be included advertising areas in which advertising messages of some third persons will be uploaded. www.ctpcj.ro is not responsible in any way on the content delivered by third parties, whether it is related to advertise or not. Also, www.ctpcj.ro can not be held responsible for the content of the external pages to which references are made from within. In the moment when you access these external website, you find yourself by default outside the website www.ctpcj.ro and you have the duty to comply with the terms and conditions of use of the websites accessed.


These provisions are in accordance with the Romanian legislation in force. Violation of the clauses of this document represent a violation of CTP's rights and can draw civil liability, contravention, or where appropriate, criminal liability of the person at fault. The conflicts that may appear related to the terms of use belonging to the website will be directed towards solving in the courts of law.
Written by Super User

Security Politics Regarding Processing of Personal Data

In accordance with the provisions of the law 677/2001 on the protection of individuals regarding processing of personal data and free movement of data with the subsequent amendments and completions, The Public Transport Company Cluj-Napoca SA processes data with personal character, respecting the principles mentioned further, for legitimate purposes.

Informing note regarding personal data protection
Informing note regarding video data protection

  1. The principles of processing personal data

Notification: The data operator for personal data is notified at the National Authority of Surveillance for Processing Personal Data.
Legality: Personal data is processed in good faith and in accordance with the legal provisions in force.
Well determined purpose: Personal data is collected only with well determined purposes, explicit and legitimate, adequate, relevant and non excessive through reporting to the purpose in which it was collected and afterwards processed.
Confidentiality: The information is processed and used according to confidentiality politics of personal data, the information being used only for the purpose for which it is collected.
The consent of the targeted person: Personal data is processed in accordance with the rights of the targeted persons provided by the Law 677/2001, with modifications and subsequent completions.
Informing: The person is informed by the institution which processes the personal data of the targeted person.
Storage: Personal data is not stored for a period longer than necessary for realizing the purposes for which they were collected.
Protection of targeted persons: The targeted persons have access right to the data which is processed, to intervene on them, to oppose and not to be subject to an individual decision, and also the right to address to the National Authority of Surveillance for Processing Personal Data and to the courts of law for defending any rights guaranteed by law, which have been violated.
Security: Technical and organizing measures for security of personal data are established in order to ensure an adequate level of security of processed personal data, with regards to accidental or illegal destruction, loss, modification, disclosure or unauthorized access.

  2. The rights of the targeted person (regulated by Law 677/2001 with modifications and subsequent completions)

- The right to obtain by request and freely for a solicitation per year, confirmation of the fact that the data is processed or not;
- The right to obtain by request and freely the rectification, updating, blocking or deleting of data for which the processing is not in accordance with the provisions of the Law no 677/2001, especially for incomplete or inexact data;
- The right to oppose at any moment, from legal compelling grounds, that the data be the object of a processing, with the exception of the cases in which there are contrary legal provisions;
- The right to address to court for defending any rights guaranteed by Law 677/2001;
- The right to address to the National Authority of Surveillance for Processing Personal Data.

  3. Security of personal data

The Public Transport Company Cluj-Napoca SA certificates the fact that it fulfils the minimum security requirements of personal data and it submits to the following general rules regarding processing of personal data:

- uses methods and security technologies,together with applied politics to employees and working procedures, in order to protect the collected personal data;
- job descriptions and employment contracts of employees who process personal data include confidentiality clause;
- the company's personnel is trained with regards to security and confidentiality of personal data which are processed;
- the access to the computers which contain the database with personal data is restricted by account/user and password;
- the access to the database is permitted only by the persons authorized in this sense.


Written by Super User

THE LEGISLATION APPLICABLE FOR THE ACTIVITY OF TICKET CONTROLLLERS