•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Támogatott bérletek diákoknak, mesteris hallgatóknak és doktoranduszoknak

30 szept. 2015
Támogatott bérletek diákoknak, mesteris hallgatóknak és doktoranduszoknak
Hirdetmény a diákok, mesteris hallgatók és doktoranduszok számára.

A 97/2015.03.09 Helyi Tanács Határozata értelmében, a 2015-2016-os egyetemi tanévben a diákok, a mesteris hallgatók és a doktoranduszok támogatott bérletben részesülnek, attól függően, hogy milyen formában végzik tanulmányaikat az alábbiak szerint:
Azon diákok, mesteris hallgatók és doktoranduszok, akik rendelkeznek OMNIPASS, STUDCARD, ISIC, EURO<26 vagy A kártyával és valamely kolozsvári akkreditált egyetem hallgatói, mely szerződéses viszonyban álla a Kolozsvári Közszállítási Vállalattal az 2015-2016-os egyetemi tanávben:
  • LÁTOGATÁSOS ÉS TANDÍJMENTES:
    - a 26 évnél fiatalabb hallgatók ingyenes bérletet kaphatnak két vonalra;
    - a 26 évnél fiatalabb hallgatók 50%-os árengedménnyel (30 lej) vásárolhatnak bérletet két vonalra;
    - a doktoranduszok kortól függetlenül 50%-os árengedménnyel (30 lej) vásárolhatnak bérletet egy vonalra;
  • LÁTOGATÁSOS ÉS TANDÍJAS:
    - a diákok és a mesteris hallgatók kortól függetlenül 50%-os árengedménnyel (30 lej) vásárolhatnak bérletet két vonalra.
Azon diákok, mesteris hallgatók és doktoranduszok, akik nem töltötték be a 26. életévüket és nem rendelkeznek OMNIPASS, STUDCARD, ISIC, EURO<26 vagy A kártyával és valamely kolozsvári állami egyetem hallgatói, mely szerződéses viszonyban álla a Kolozsvári Közszállítási Vállalattal az 2015-2016-os egyetemi tanávben:
  • Látogatásos és tandíjmentes: - a diákok és a mesteris hallgatók 50%-os árengedménnyel (30 lej) vásárolhatnak bérletet két vonalra.
Az 1/2011. számú nemzeti köznevelésről szóló törvény alapján, a 26 évnél fiatalabb kolozsvári állami egyetemen, tandíjmentes helyen, látogatásos szakon tanuló, árva vagy gyerekotthonból származó diákok és mesteris hallgatóknak ingyenes bérlet jár kettő vagy az összes vonalra, annak függvényében, hogy az egyetem mekkora forrást fordít erre.
A következő dokumentumokat kell felmutassák a diákok és mesteris hallgatók bérletvásárláskor: lepecsételt ellenőrzőt a 2015-2016-os évre, az öt kártya egyikét, és a személyi igazolványt.
A doktoranduszok a Román Opera jegyirodában és a Kolozsvári Közszállítási Vállalat székházán válthatnak bérletet. A bérletvásárláshoz, a doktorandusz nevének szerepelni kell az egyetem által leküldött listán, illetve fel kel mutassa az öt kártya valamelyikét.
Árva vagy gyerekotthonból származó diákok és mesteris hallgatóknak továbbá fel kell mutatniuk az elhalálozási bizonyítvány másolatát a Román Opera jegyirodában vagy a Kolozsvári Közszállítási Vállalat székházán.
Nem részesülnek ingyenes bérletben azok a diákok, akiknek az ellenőrzőjükben az szerepel, hogy évhosszabbítás.
Az egyetemi év megkezdésével a közszállítási járművek száma 10%-al fog emelkedni.

CTP Cluj-Napoca

A Kolozsvári Közszállítási Vállalat RT. a Kolozsvári Polgármesteri Hivatal alárendeltségébe tartozik. A vállalat a lakosság számára biztosít szolgáltatásokat, alaptevékenységét a Kolozsváron és a Metropolisz-övezeten belüli személyszállítás képezvén.

Hírlevél

Iratkozzon fel a legfrissebb hírekre.

Kapcsolat

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii@ctpcj.ro
0264-430917

Keresés

Ez az honlap sütiket használ. Honlapunk böngészésével Ön hozzájárul a sütik által nyert információk felhasználásához. További tudnivalók itt találhatóak.