•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

CTP - o companie care anual obtine profit

Excelența Sa, Jean-Hubert Lebet, ambasadorul Elveţiei în România, s-a declarat a fi plăcut impresionat de baza materială a Companiei de Transpot Public (CTP), de organizarea și eficiența serviciului public de transport metropolitan clujean și, mai ales, de faptul că anual CTP obține profit.

Așa după cum a subliniat și Excelența Sa, o asemenea performanță managerială este remarcabilă, în condițiile în care este cunoscut faptul că în multe orașe românești, de talia Clujului, sau metropole mult mai mari din Occident, transportul public de persoane funcționează pe pierdere.

Toate acestea, a mai arătat ambasadorul elevețian, reprezintă o bază solidă pentru modernizarea Companiei și argumente puternice pentru accesarea de fonduri europene și elvețiene, care să o susțină. Precizăm că înaintea semnării acordurilor prin care guvernul elvețian a alocat 11milioane de franci elvețieni, fonduri nerambursabile pentru proiecte ecologice la Cluj, printre care se numără și ahiziționarea a 10 autobuze electrice, ambasadorul Jean-Hubert Lebet a vizitat bazele de producție ale CTP din Gheorghieni, Grigorescu și Aurel Vlaicu. De asemenea, diplomatul a fost și pe linia de tramvai, felicitând Primăria și compania de transport pentru menținerea și modernizarea, prin fonduri europene, a acestei linii de transport public ecologice.

Menționăm că alături de ambasadorul elvețian s-au aflat și secretarii de stat din ministerele dezvoltării și finanțelor, co-parteneri în cadrul acestui proiect de modernizare a serviciului public de transport de persoane din Cluj. Și oficialii români au felicitat municipalitatea clujeană și conducerea CTP pentru performanțele companiei, cele care au permis atragerea la Cluj a acestor fonduri nerambursabile , în valoare de 11 milioane de euro.

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA ist dem Bürgermeisteramt der Stadt Cluj-Napoca untergeordnet. Das Unternehmen erbringt Dienstleistungen für die Bevölkerung, die Haupttätigkeit ist der Personentransport in der Stadt Cluj-Napoca und in der außerstädtischen Zone.

NEWSLETTER

Melden Sie sich an, um die letzten Nachrichten zu erfahren.

Kontakt

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii@ctpcj.ro
0264-430917

Suche

Diese Seite benutzt Cookies Durch das weitere Surfen stimmen Sie der Benutzungsart dieser Informationen zu. Details hier.