•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917

Termeni şi condiţii

Termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului www.ctpcj.ro se aplică tuturor utilizatorilor. Va solicităm să citiţi cu atenţie Termenii si condiţiile de utilizare ale acestui site, prezentate în continuare. Atât accesul cât şi vizitarea acestui site de către dumneavoastră se face cu respectarea Termenilor si conditiilor de utilizare şi implică acceptul dumneavoastră clar cu privire la aceştia şi presupune întreaga înţelegere (contractul) dintre părţi.

  1. Informaţii despre site

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. (în continuare numită CTP) cu sediul în Cluj-Napoca, B-dul. 21Decembrie 1989, nr. 128-130, înregistrată la Registrul Comerţului cu numarul J12/66/1991, C.I.F. RO 201195, are calitatea de autor, proprietar şi administrator al site-ului www.ctpcj.ro. www.ctpcj.ro este site-ul oficial al CTP şi are obiectivul de a asigura o mai mare transparenţă şi o bună înţelegere a activităţii CTP. www.ctpcj.ro prezintă informaţii despre CTP şi activitatea curentă a companiei.

  2. Drepturi de autor

Atât conţinutul cât şi design-ul www.ctpcj.ro, împreună cu bazele de date accesate prin intermediul său sunt proprietatea CTP care este realizatorul site-ului.

a) Toate informaţiile publicate pe site de către CTP (incluzând, dar fără a se limita la datele companiei, serviciile de operare pe date calendaristice, rute trasee, linii, date pentru desenare trasee, caracteristici statii, timpi de stationare in statii, detalii despre deplasrea intre statii articole, informaţii, fotografii, fişiere audio, bannere publicitare) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protecţia desenelor şi modelelor), titulari ai drepturilor protejate de lege fiind CTP sau, după caz, furnizorii săi de informaţii.

b) Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului, cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.

c) Preluarea de informaţii de către publicaţii sau, după caz, site-uri web poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi de către CTP "preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăşi jumătate din articolul sau ştirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de "revistă a presei" susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor'. 
Site-urile web care preiau informaţii de pe site-ul www.ctpcj.ro vor cita sursa informaţiei cu link către site, după cum urmează: 
- În textul ştirii, citarea se va face astfel: în primul paragraf se va menţiona expres că sursa informaţiilor este CTP (ex.: "potrivit CTP', 'informează CTP" sau orice altă formulă echivalentă) iar în ultimul paragraf al ştirii se va preciza 'Integral pe www.ctpcjro' (sau orice altă formulă echivalentă), cu link către www.ctpcj.ro

d) În cazul în care utilizatorul constată că un material publicat pe site-ul www.ctpcj.ro încalcă drepturile de autor sau orice alte drepturi, este rugat să sesizeze acest fapt printr-un mesaj trimis către CTP. 

e) CTP, logo-ul CTP şi www.ctpcj.ro aparţin COMPANIEI DE TRANSPORT PUBLIC CLUJ-NAPOCA SA, niciuna dintre ele neputând fi utilizată fără acordul scris al acesteia.

  3. Modificări ale continuţului site-ului şi ale Termenilor şi condiţiilor de utilizare

CTP, având calitatea de autor/proprietar/administrator al site-ului www.ctpcj.ro îşi rezervă dreptul de a modifica si actualiza în orice moment informaţia prezentată pe acest site, precum şi Termenii si conditiile de folosire, fără vreo notificare anticipată. Din acest motiv, vă rugăm sa vizitaţi periodic această pagină pentru a revedea termenii si condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi. Continuarea utilizării site-ului după realizarea acestor modificări implică acceptarea în totalitate a acestor modificări.

  4. Navigare şi responsabilităţi

Navigarea pe site-ul www.ctpcj.ro nu este condiţionata. Înregistrarea dumneavoastra la serviciul de Buletin noutăţi (newsletter) necesita furnizarea unei adrese valide de e-mail.

Utilizatorul foloseşte site-ul www.ctpcj.ro pe propriul risc . CTP nu este răspunzător pentru prejudicii directe sau indirecte şi în special pentru daune materiale, pierderea de date sau de program, pierderi financiare, rezultate din accesul sau utilizarea acestui site. Informaţia conţinută este prezentată fără nici o garanţie, de nicio natură.

Informaţiile privind orarele, serviciile şi preţurile acestora corespund la momentul elaborării lor sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului; acestea sunt oferite doar cu titlu informativ şi deci nu sunt şi nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală a produselor şi serviciilor oferite de CTP. Pot interveni erori sau omisiuni.

Administratorul nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru situaţia în care unele informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi accesate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru repercusiunile care pot apărea datorită pierderii, întârzierii sau inexactităţii informaţiilor publicate pe site.

Utilizatorii vor folosi informaţiile conţinute pe site pe propria răspundere, iar în situaţia unei daune generate în urma utilizării serviciilor sau informaţiilor furnizate, utilizatorii admit că CTP va fi absolvit de orice răspundere. Informaţia prezentată:
- este doar de natură generală;
- nu este neapărat atotcuprinzătoare, completă, corectă sau actualizată;
- poate avea legături (link-uri) web spre alte site-uri asupra conţinutului cărora CTP nu deţine nico formă de control şi pentru care nu îşi poate asuma nicio responsabilitate.

CTP îşi păstrează dreptul de a limita accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul conţinut al www.ctpcj.ro.

  5. Viaţa privată şi informaţii colectate

www.ctpcj.ro respectă legislaţia europeana - Regulamentul (UE) nr. 2016/679 si legislaţia nationala - Legea 190/2018 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificată şi completată, şi Legea nr. 506/2004, lege privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

In situaţia solicitărilor de date sau a sesizărilor, datele prezentate de dumneavoastră sunt importante pentru respectarea prevederilor legislative în domeniu. Sesizările anonime nu sunt luate în considerare, fiind automat clasate. De asemenea, datele sunt importante pentru informarea utilizatorilor cu privire la ultimele ştiri apărute, informaţii despre concursuri sau participarea la campanii promoţionale desfăşurate de CTP.

In momentul în care ne transmiteţi informaţiile dumneavoastră, vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru a garanta securitatea acestora în sistemele proprii, conform standardelor de securitate impuse de legislatia română în vigoare.

CTP nu va divulga nici un fel de informaţie identificabilă personal despre utilizatorii săi către terţe părţi fără a primi mai întâi consimţământul categoric al utilizatorilor în această privinţă. In acelaşi timp, atunci când legea prevede expres acest lucru, CTP poate dezvălui informaţii identificabile personal, atunci când sunt cerute de o autoritate competentă sau când acest lucru este necesar pentru a proteja drepturile şi interesele CTP. In concluzie, atunci când accesaţi www.ctpcj.ro şi sunteţi rugat să ne dezvăluiţi informaţii, veţi furniza aceste informaţii doar CTP, cu excepţia cazului în care serviciul sau informaţia respectivă este oferită în parteneriat cu un alt site sau serviciu.

Conform legislatiei in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. În acelaşi timp, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, la sediul CTP.

  6. Mesaje comerciale nesolicitate

www.ctpcj.ro vă dă posibilitatea abonării la buletinul nostru de noutăţi (newsletter) prin introducerea adresei dumneavoastra de e-mail. De asemenea, veţi avea posibilitatea să vă dezabonaţi în orice moment de la acest serviciu, atat printr-un link din fiecare email trimis, cât şi de pe pagina www.ctpcj.ro. Pentru orice probleme legate de mesajele trimise de www.ctpcj.ro, vă rugăm să trimiteţi un e-mail la sugestii [at] ctpcj.ro şi vom căuta o rezolvare la problema cât de curând posibil.

  7. Publicitatea şi conţinutul furnizat de alte părţi

Unele părţi din conţinutul publicat pe www.ctpcj.ro pot fi furnizate de terţe instituţii / persoane cu care CTP are relaţii contractuale în acesta direcţie. De asemenea, în interiorul www.ctpcj.ro pot fi incluse zone publicitare în care se vor încărca mesaje publicitare ale unor terţe persoane. www.ctpcj.ro nu este responsabil în nici o măsură asupra conţinutului livrat de terţe persoane, indiferent dacă acesta este publicitar sau nu. De asemenea, www.ctpcj.ro nu poate fi tras la răspundere pentru conţinutul paginilor externe la care se face referire din interiorul său. În momentul în care accesaţi aceste site-uri externe, vă găsiţi implicit în afara site-ul www.ctpcj.ro şi aveţi datoria de a respecta termenii şi condiţiile de utilizare ale site-urilor accesate.


Aceste prevederi sunt în conformitate cu legislaţia română în vigoare. Incălcarea clauzelor acestui document reprezintă o violare a drepturilor CTP şi poate atrage răspunderea civilă, contravenţională sau, după caz, penală a persoanei în culpă. Conflictele legate de termenii de utilizare ai site-ului ce pot apărea vor fi direcţionate spre soluţionare instanţelor judecătoreşti.
Accesări: 24232

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.