•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Vinerea Verde se extinde și în comuna Baciu

Vinerea Verde se extinde și în comuna Baciu, începând cu 1 septembrie 2023.

Succesul proiectului, lansat sub sloganul “STOP! Azi mașina stă pe loc” de Primăria Cluj-Napoca, alături de CTP Cluj-Napoca în urmă cu 2 ani, a inspirat și celelate comune din zona metropolitană să-l implementeze cu sprijinul UAT-rilor, prima fiind Florești, începând cu luna martie, a doua Apahida, începând cu luna iulie, iar a treia va fi Baciu, începând cu luna septembrie. Astfel deplasarea va fi gratuită pe toate mijloacele de transport public atât dinspre Cluj spre Baciu, cât și dinspre Baciu spre Cluj, în zilele de vineri a fiecărei luni calendaristice.

Obiectivul acestuia este încurajarea comunității clujene și a locuitorilor din zona metropolitană spre utilizarea mijloacelor de transport în comun, ca alternativă de mobilitate. Accesul la transportul gratuit de vineri va fi direct, simplu și atractiv.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.