•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Din 8 iunie, linia 8 va fi deservită de troleibuze

CTP Cluj-Napoca continuă procesul de dezvoltare a transportului public ecologic în municipiul Cluj-Napoca, prin înlocuirea autobuzelor diesel cu troleibuze pe traseul liniei 8, P-ța M. Viteazul – Str. T. Vuia.

Începând cu data de 08.06.2023, ca urmare a finalizării lucrărilor de extindere a rețelei de contact și a realizării marcajelor rutiere pe str T. Vuia, liniile 5 și 8 de troleibuze vor circula până la Serviciul de Înmatriculări auto și Centrul vamal Cluj.

Traseul liniei 8 va fi pe străzile T. Vuia – A. Vlaicu – B-dul 21 Decembrie 1989 – Regele Ferdinand – P-ța M. Viteazul Sud. Din P-ța M. Viteazul va circula, la întoarcere, pe străzile Cuza Vodă – B-dul 21 Decembrie 1989 – A. Vlaicu – Tr. Vuia.

Traseul liniei 5 va fi pe străzile T. Vuia – A. Vlaicu – B-dul 21 Decembrie 1989 – Regele Ferdinand – Horea – P-ța Gării Sud. Din P-ța Gării va circula, la întoarcere, pe străzile Burebista – I. Coroianu – Traian – I.P. Voitești – Cuza Vodă – B-dul 21 Decembrie 1989 – A. Vlaicu – T. Vuia.

Traseul liniei 4 rămâne nemodificat.

Liniile 4, 5 si 8 vor asigura din str. A. Vlaicu spre zona centrală o frecvență de 5-6 min în orele de vârf , respectiv de 7-10 min în afara orelor de vârf. De asemenea, sectorul de traseu de pe T. Vuia acoperit de liniile 5 și 8 va asigura o frecvență de 7-8 min în orele de vârf, respectiv 8-15 min în afara orelor de vârf.

Pe această cale asigurăm publicul călător clujean și metropolitan de preocuparea noastră constantă pentru ridicarea calității serviciului prestat.

Programele de circulație vor putea fi consultate pe site-ul companiei www.ctpcj.ro și în aplicația de mobil Tranzy.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.