•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Stația Posada revine pe vechiul amplasament

În atenția publicului călător !

Compania de Transport Public Cluj-Napoca informează publicul călător că stația Posada va reveni la vechiul amplasament, începând cu data de 13 aprilie, ca urmare a finalizării lucrărilor de amenajare a alveolei.

Pentru a descongestiona traficul din Piețele Avram Iancu și Ștefan cel Mare și a reduce timpii de parcurs, stația Posada va deveni capăt de linie pentru următoarele linii de transport: 20, 40, M13, M16,18, M11 și M12. Această stație va permite staționarea mijloacelor de transport pentru reglarea orelor de plecare, evitându-se blocarea stațiilor Cipariu și Opera, și degrevarea traficului general auto din zonă.

Stațiile Cipariu Nord, Piața Avram Iancu și Teatru-Opera nu vor mai deservi liniile 20, 40, M13 și M16.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.