•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Montarea suporturilor pentru biciclete pe mijloacele de transport în comun

Începând din data de 03.04.2023, CTP Cluj-Napoca va instala pe mijloacele de transport, care deservesc traseele liniilor 21, 35, 40, 43, 43B, 43P, 46, 46B, 46L, suporturile pentru bicicletă.

Acest lucru îți permite să îți iei bicicleta la tine și să folosești autobuzele ca mijloc alternativ, sigur și confortabil, pentru drumuri în rampă ( Calea Turzii, str. Bună Ziua, str. Frunzișului ), spre zonele de agrement ( pădurea Făget, parcul sportiv Mănăștur ) și pentru o conectivitate mai facilă între cartierele municipiului: Mănăștur, Zorilor, Grigorescu, Mărăști și Gheorgheni.

Vehiculele dotate cu suporturi de biciclete vor fi desemnate cu un simbol * 🚲 * în orarele liniilor valabile pe site-ul companiei: www.ctpcj.ro și în aplicația de mobil www.tranzy.ro

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.