•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Mândri și onorați de Călătorii și Șoferii noștri!

Aproape 3000 de euro găsiți în autobuzele noastre restituiți proprietarilor într-o singură zi.

Compania de Transport Public Cluj Napoca este atât de mândră și onorată de Călătorii și Șoferii noștri, care ne oferă zilnic probe ale omeniei, civismului și înaltului spirit de civilizație urbană și românească, A la Cluj.

Fiecare zi ne aduce în dar fapte, manifestări și evenimente care ne emoționează pozitiv, încredințându-ne că suntem parte a unei comunități în care omenia, bunul simț, respectul, solidaritatea și civismul sunt valori firești, naturale.


Ziua de 17 martie însă a fost aparte și va rămâne în memoria și-n patrimoniul simbolic al Companiei noastre prin două întâmplări fericite care ne-au bucurat nespus. Evenimente pozitive care ne-au reconfirmat ceea ce știm de mult. Că la Cluj Napoca suntem oameni înainte de a fi orice altceva.

Dorim ca bucuria noastră, creată de faptele deja firești ale călătorilor și șoferilor noștri, să o împărtășim și opiniei publice. Și în acest fel putem contribui la încetățenirea în plan național a unei mentalități specifice Clujului și interesului comun de a avea o înaltă calitate a vieții. Standard care presupune, firește, nu doar trai bun, ci mai ales calitate umană înaltă a cetățenilor care fac parte dintr-o comunitate, precum este cea clujeană.

Astfel, în dimineața zilei de 17 martie, venerabilul nostru călător, dl. M. P. din Turda, a uitat pe bancheta din autobuzul 825, care circula pe Linia 30, o mapă în care se aflau acte și 1035 de euro. La ora 9:30, șoferul nostru, dl. Cristian Faur, la verificarea autobuzului, parcat la capătul de linie din cartierul Grigorescu, a găsit mapa cu bani și a predat-o șefului de coloană, dl. Cornel Bucur. La ora 12:00 călătorul nostru, îngrijorat, s-a prezentat la biroul CTP din Grigorescu pentru a se interesa dacă cineva a găsit mapa. L-am primit cu drag și i-am restituit bunurile, așa după cum confirmă și înregistrarea video a procedurii de predare-primire, făcută la solicitarea călătorului nostru. Domnia sa a cerut expres ca această fericită întâmplare să fie adusă la cunoștința opiniei publice.

În aceeași zi, la ora 14:43, călătorul nostru, dl. Marius Pamfiloiu, a sunat la Dispeceratul CTP anunțând că a găsit în troleibuzul nr. 105, aflat pe Linia 6, o borsetă, în care se aflau acte de identitate și suma de 1660 de euro. Bunurile aparțineau unuia dintre apreciații dirijori ai Clujului, dl. A. C. Călătorul nostru a predat bunurile impegatului de mișcare al CTP de la capătul de linie din Bucium, dl. Marian Zăhan. Tot colegul nostru a fost cel care, la ora 16:10, i-a predat borseta cu banii și actele celui care a crezut că le-a pierdut definitiv.

Astfel, Compania de Transport Public din Cluj Napoca, prin gesturile firești ale Călătorilor și Colegilor noștri, a putut să aducă o rază de soare și primăvara în sufletele întristate ale celor doi călători ai noștri.

Precizăm că fiecare zi înseamnă pentru șoferii, Dispeceratul și birourile noastre din capăt de linie nu doar asigurarea unui serviciu de transport public la timp în siguranță în metropola clujeană, ci și o activitate care ne bucură și înviorează, atunci când redăm oamenilor ceea ce au crezut că au pierdut în mijloacele noastre de transport.

Vă mulțumim că ne faceți mândri în fiecare zi, că alegeți să călătoriți cu noi și că ne oferiți asemenea prilejuri de bucurie și omenie.


Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.