•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

În atenția PENSIONARILOR cu domiciliul ȋn Cluj-Napoca- Majorare plafon pensie

Primăria Municipului Cluj-Napoca și Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A anunţă că s-au majorat plafoanele de la care pensionarii au dreptul la abonament gratuit și invită pensionarii, persoanele peste 70 de ani și cetățenii de onoare la Centrele de vânzare carduri C.T.P. pentru ridicarea Abonamentelor de transport gratuite, pentru anul 2024.

Pensionarii cu venituri pe cuponul de pensie la rubrica „Total drepturi” de până la 2.900 lei beneficiază de Abonament gratuit pe toate liniile".
Pensionarii cu venituri pe cuponul de pensie la rubrica „Total drepturi” între 2901 lei și 3200 lei beneficiază de Abonament gratuit pe 1 linie în Cluj-Napoca.

* Pentru pensionarii încadrați în gradul I de invaliditate, care au dreptul, în afara pensiei, la o indemnizaţie pentru însoţitor, în cuantum fix (care se regăsește pe cuponul de pensie în expresia ”S.fixă” = Sumă fixă), se vor lua în considerare doar veniturile înregistrate pe cuponul de pensie la rubrica ”pensie” (conform prevederilor art. 77, alin. (1) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările și completările ulterioare) și nu veniturile înregistrate la rubrica ”Total drepturi”.

Reamintim că beneficiază de abonament gratuit pe toate liniile și persoanele care au împlinit vârsta de 70 ani, indiferent de cuantumul pensiei precum și cetățenii de onoare ai municipiului Cluj-Napoca.

Documentele necesare la centrele de vânzare carduri sunt următoarele (fără copii):
- cardul de transport emis ȋn anii anteriori;
- carte de identitate ȋn original- domiciliul ȋn Cluj-Napoca;
- pentru pensionarii cu vârsta sub 70 de ani (cupon de pensie sau decizia de pensionare din luna curentă sau anterioară; decizia medicală pentru pensionarii de boală; decizie de pensie de urmaș);

Primul card (pentru cei care nu au avut nici un card de transport) se va emite pe loc, gratuit.
Înlocuirea unui card pierdut se face pe loc, contra-cost.

Lista centrelor de vânzare carduri  

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.