•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Extindere program spre zonele de agrement

În atenția publicului călător !

Începând cu data de 2 iulie 2022, Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA anunță extinderea transportului public spre zonele de agrement ale municipiului Cluj-Napoca – Sfântul Ioan și Făget, în zilele de sâmbătă și duminică, pe următoarele linii:

- Linia 29S (Pod Traian – Drumul Sfântul Ioan);
- Linia 46L (P-ța Ștefan cel Mare – Colonia Făget);

De asemenea, pentru o mai bună deservire a cartierelor Iris, Bulgaria, zona P-ța 1Mai și B-dul Muncii, programul liniei 14 de troleibuze (Str. Bucium – B-dul. Muncii) va fi extins în zile de repaus, începând cu data de 2 iulie 2022. Pasionații de cumpărături din Târgul de vechituri (Piața Oser), vor putea utiliza sâmbăta și această linie.

Programele de circulație pot fi consultate pe site-ul companiei: www.ctpcj.ro și în aplicația de mobil www.tranzy.ro (disponibilă din Google Play și App Store).

Vă mulțumim.
Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.