•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
  •   ANPC

Compania de Transport Public - Cel mai eficient operator de transport urban

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA, a fost desemnată pentru al doilea an consecutiv drept „Cel mai eficient operator de transport urban” din România, în cadrul Galei anuale „Tranzit”.

La fel ca anul trecut, această gală de premiere a făcut selecția celor mai performanți operatori de transport public de persoane publici și privați, care își desfășoară activitatea în zonele urbane și metropolitane din România, pe baza rezultatelor financiar-contabile, de patrimoniu și de operațiuni înregistrate în timpul anului 2019 și în primul semestru din anul 2020.

Astfel, CTP Cluj Napoca s-a plasat pe locul 1 în România la toate capitolele avute în vedere de analiștii „Tranzit”. Această performanță a Companiei noastre se datorează parteneriatului solid și eficient pe care-l avem cu Municipalitatea clujeană, cu toți beneficiarii noștri, în special cu călătorii, și cu toți colaboratorii și furnizorii noștri. Tuturor le mulțumim și le suntem recunoscători că ne-au susținut și ne ajută zi de zi să putem presta cu responsabilitate, eficiență și mândrie serviciul public de transport de persoane în municipiul Cluj Napoca și în zona metropolitană.

La urmă, dar nu în cele din urmă, acest statut al CTP se datorează tuturor colegilor noștri din companie care muncesc din greu pentru a-și onora statutul pe care-l au și pentru care ne luptăm să fie tradițional la Cluj Napoca, acela de a fi cei mai performanți și responsabili prestatori români ai serviciului public de transport de persoane.

Vă dorim să petreceți Sărbătorile Crăciunului și Anului Nou în pace, să aveți sănătate,bucurii și împliniri în anul care vine.

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.