•   sugestii [at] ctpcj.ro
  •   0264-430917
TRANZY - Nouă aplicație de mobilitate urbană TRANZY - Nouă aplicație de mobilitate urbană TRANZY - Nouă aplicație de mobilitate urbană TRANZY - Nouă aplicație de mobilitate urbană

8 Oct 2020
TRANZY - nouă aplicație de mobilitate urbană care integrează transportul public cu informații despre sistemul Cluj Bike

Primăria municipiului Cluj-Napoca alături de Compania de Transport Public continuă procesele de digitalizare și utilizare a tehnologiilor actuale pentru a îmbunătăți experiența călătorilor. Începând de astăzi, suita de instrumente inteligente dedicate serviciului public de transport urban din Cluj-Napoca este completată de o nouă aplicație de mobil, TRANZY.

Tranzy duce la următorul nivel serviciile oferite acum prin aplicația CTP Cluj, atât prin funcționalități noi și îmbunătățiri, cât și prin informațiile în timp real despre sistemul public de bike sharing, Cluj Bike.

Aplicaţia de mobil Tranzy oferă: 

  • hartă actualizată a staţiilor de transport public din oraș;
  • detalii actualizate despre linii, minutele de sosire a mijloacelor de transport în staţie și rutele optime în funcție de punctul de plecare ales; stațiile de autobuz din proximitatea zonei;
  • numărul de biciclete Cluj Bike disponibile pentru a fi închiriate, cât și harta tuturor stațiilor Cluj Bike din municipiul Cluj-Napoca;
  • distanța până la destinație și posibilitatea de alerte;
  • caută poziția utilizatorului pentru a găsi cea mai apropiată stație de autobuz sau tramvai pentru determinarea traseului optim de a ajunge la destinația dorită în cel mai scurt timp;
Citește mai departe...

1 Oct 2020

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA (CTP) are calitatea de operator de transport rutier autorizat și realizează serviciul public de transport pe raza municipiului Cluj-Napoca și pe raza de competență a unităților administrativ teritoriale membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Asociația Metropolitană de Transport Public Cluj (AMTPC).

Citește mai departe...

1 Oct 2020

In stația de pe strada Memorandumului, în intervalul orar 5:00-23:00 calatorii pot să opteze pentru un „bilet de sănătate”.

Biletul este valabil pentru cei care acceptă provocarea de a face 20 genuflexiuni intr-un interval de 2 minute. Ca răsplată pentru efort, aparatul emite 1 bilet de călătorie cu transportul în comun în municipiu.

Citește mai departe...

1 Oct 2020

Autobuzele cu suport pentru biciclete circula pe urmatoarele linii de transport:

Citește mai departe...

23 Sep 2020

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA informeaza publicul calator ca,incepand cu data de 24 septembrie 2020, linia 1 de troleibuze (Str. Bucium – P-ta 1Mai) revine la traseul de baza in sensul de mers spre cart. Manastur, dupa cum urmeaza:

Citește mai departe...

11 Sep 2020

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA vine în sprijinul publicului calator prin suplimentarea mijloacelor de transport în comun cu aprox. 30%, începând cu data de 14.09.2020, ca urmare a începerii anului scolar si a reluarii activitãtii în majoritatea unitãtilor economice din municipiul Cluj-Napoca.

Citește mai departe...

CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA este subordonată Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Compania prestează servicii către populaţie, principala activitate fiind transportul de persoane în municipiul Cluj-Napoca şi în zona Metropolitană.

Buletin noutăţi

Abonati-va pentru ultimele stiri.

Va puteti abona pentru a primi actualizari legate de una sau mai multe linii. Detalii aici.

Căutare

Contact

B-dul 21 Decembrie 1989 Nr. 128-130, 400604
Cluj-Napoca, Cluj
sugestii(at)ctpcj.ro
0264-430917
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.